Romaskinen.dk

Sammenligning af romaskiner

Sammenligning af 3 romaskiner

Hvis du er i tvivl om, hvilken romaskine du skal vælge, så skal du læse denne artikel, der giver dig en sammenligning af romaskiner i 3 forskellige modeller. Udbuddet af romaskiner er enormt, og det kan være svært at tage beslutning om hvilket brand og model, der skal vælges.

Her kan du læse om 3 af de mest populære romaskiner på markedet, der sammenligner de vigtigste funktioner, specifikationer og priser, så du kan vælge den romaskine, der passer dig bedst. Tjek eventuelt også artiklen Sådan finder du den rigtige romaskine fra Apuls.dk.

De 3 romaskiner der sammenlignes er:

 • Concept2 Model D/PM5
 • Odin R750
 • Abilica Winrower 2.0

Concept2 Model D/PM5

Romaskinerne fra Concept2 betragtes af mange som de bedste i verden, og derfor er det også ofte Concept2 romaskiner, du støder på i fitnesscentre og sportsklubber. Model D er en gennemprøvet model med nogle år på bagen, men en løbende optimering og forbedring af bl.a. PM5 monitoren, har kun gjort den endnu bedre.

Concept2 Model D skaber belastning ved hjælp af luftmodstand, og belastningen kan øges og sænkes efter behov. Mange professionelle roere og atleter bruger denne model, da træningen minder meget om den du får i en båd på vandet. PM5 computeren er spækket med funktioner, og skærmen kan forbindes til andre Concept2 romaskiner, så du kan konkurrere og race mod andre.

Concept2 Model D specifikationer:

 • Mål: 240 x 61 x 90 cm
  • Sammenklappet: 90 x 72 x 135 cm
 • Vægt: 26 kg
 • Maks. brugervægt 226 kg
 • Trådløs pulsmåling (ANT+ og Bluetooth)
 • Farve: Sort

Modellen er konstrueret med robusthed og brugervenlighed for øje, og der er mulighed for at uploade træningsdata til nettet eller til en computer. Romaskinen kan klappes sammen, så den ikke optager unødig plads, når den ikke er i brug. Hvis du leder efter en stærk og superlækker romaskine til hjemmetræning, så er dette et godt bud.

Odin R750

TILBUD
Før 7999 kr.
4.899,00 kr.
Odin R750 Romaskine

Odin R750 romaskinen er udviklet til hjemmetræning og funktioner og specifikationer er særligt målrettet den private bruger. Odin R750 er fremstillet i et solidt og kraftigt materiale, der giver en meget robust og slidstærk maskine. Hvis du er på jagt efter en romaskine i god kvalitet til hjemmebrug, så er Odin R750 romaskinen værd at kigge nærmere på.

R750 har en indbygget skærm, med en masse brugbare træningsdata og ikke mindre end 15 indbyggede træningsprogrammer. Skærmen kan forbindes trådløst til din telefon eller tablet, så du kan benytte eksterne apps som f.eks. Kinomap. De mange programmer og træningsmuligheder er med til at styrke motivationen, og gøre træningen sjovere.

Hvis du vil træne efter puls, er der mulighed for tilslutning af pulsbælte (skal købes separat). Pulstræning kan være et godt redskab for alle der træner målrettet, og som ønsker at få mest muligt ud af træningen. En anden fordel ved R750 er en forholdsvis høj sædehøjde på 43 cm. Det gør det lettere at komme af og på, og gør romaskinen brugbar for alle, også ældre og bevægelseshæmmede personer.

Odin R750 specifikationer

 • Mål: 208 x 47,3 x 85-110,8 cm
 • Vægt: n/a
 • Maks. brugervægt 150 kg
 • Trådløs pulsmåling
 • Farve: Sort

Hvis der skal peges på en ulempe ved Odin R750, så kan den ikke foldes sammen. Til gengæld kan den stilles lodret op ad væggen, så den kommer væk fra gulvet, når du ikke træner, hvilket virker ligeså godt. Alt i alt får du de funktioner og features, der gør det sjovt at træne, og en god romaskine til en fornuftig pris.

Abilica Winrower 2.0

Abilica Winrower 2.0 er blevet omtalt som en af de bedste romaskiner til hjemmetræning. Winrower 2.0 er en opgraderet version, og her er tale om en kraftig romaskine, der holder til en brugervægt på op til 130 kg. Skinnen som sædet glider på, er fremstillet i aluminium, hvilket giver et behageligt “glid” og gør maskinen ekstra let.

Belastningen indstilles magnetisk hvilket giver en mere støjsvag afvikling af rotræningen, og samtidig giver magnetmodstanden færre sliddele i maskinen, og dermed mindre risiko for, at de bevægelige dele slides. Mange atleter sværger til romaskiner med luft- eller vandmodstand, men her skal du huske på, at denne romaskine er fremstillet til den private bruger, og at prisen for romaskinen er en helt anden end på de professionelle modeller.

Abilica Winrower 2.0 har 16 modstandsniveauer og indbygget computer med 12 træningsprogrammer. En stor fordel ved at bruge de indbyggede programmer er, at du får en langt mere varieret træning, og programmerne er med til at gøre rotræningen mere inspirerende og sjov.

Er du klar til at vælge romaskine?

Jeg håbet at ovenstående sammenligning af romaskiner, vil hjælpe dig videre i dit valg. Hvis du stadig er i tvivl, så læs artiklen Sådan vælger du din romaskine, der kommer ind på alle de forskellige parametre, som du skal være opmærksom på, inden du køber romaskine.

Der findes mange flere romaskiner end de 3, der er vist her. På Romaskinen.dk finder du over 80 forskellige modeller, så der er gode muligheder for at finde en romaskine, der passer til dine ønsker og krav.

Populære tilbud lige nu